Verzendtijd kaarten en kalenders 2-3 werkdagen

TADAAA Leuks van Maris!

Gepubliceerd op 4 augustus 2021 om 14:28

Vanaf nu zal ik niet meer actief zijn via happy with oils, maar zal alles vallen onder Leuks van Maris! Nieuw logo, nieuwe look, nieuwe missie; delen van al het Leuks (en minder leuks) van Maris!

Waar ik in het begin het mega spannend vond om iets van mezelf te delen, merk ik dat het fijn is om herkenning te vinden in strubbels of jubelmomenten die ik mee maak. Of dit nu is met Jurre en Mirthe, de siliconen babyproducten die ik maak, de young living producten die ik gebruik of wat dan ook!

Om dit te vieren, krijg je met de kortingscode 'BELIEVE' 20% korting op de siliconen producten op www.leuksvanmaris.nl t/m 30/9/2021!


 »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.