Verzendtijd kaarten en kalenders 2-3 werkdagen

Je kunt pas in een ander geloven, als je in jezelf geloofd!

Gepubliceerd op 13 augustus 2021 om 20:03

Twijfel, onzeker, niet tevreden, buikpijn, nooit rust kunnen vinden, allemaal wel een omschrijving van mij. Ik leg de lat hoog, doe liever alles 100x opnieuw en als het nodig is doe ik het daarna nog eens. Ja dus deze blog is vaak over gelezen ;) Maar toch een van de eerste dingen waar ik mee wil starten. Want als ik iets heb geleerd de afgelopen jaren, is het geloven in mezelf! En nee ik ben daardoor echt niet gestopt met twijfelen hoor, maar ik kan het nu wat meer relativeren.. Hoe? Daar neem ik je graag eens in mee. 

Kinderen.. Ja sinds ik mama ben, ben ik dingen in een ander perspectief gaan zien. Naast dat die schatten zorgen voor genoeg vuiligheid in huis, zijn ze ook de opvulling in tijd. Er blijft gewoon een stuk minder tijd over om alles opnieuw te doen of jezelf om te kleden als er een vlek op je kleding zit. En doe ik veel dingen voor LeuksvanMaris gewoon even tussendoor. Hierdoor gaat er wel eens iets fout, tja... ik ben ook maar een mens! En mijn kinderen heel houden heeft net wat meer prioriteit dan spelfouten controleren. 

Daarnaast heb ik vaak het gevoel (gehad) niet goed genoeg te zijn. Ik merk dat ik soms anders denk dan anderen, cijferde mezelf hierdoor weg en dacht dat ik mezelf aan moest passen. Tot ik vorig jaar veel begon te lezen over hoogbegaafdheid aangezien er vermoedens waren dat Jurre dit is. Ineens las ik dingen waarin ik mezelf herkende. En niet een beetje, maar er leken puzzelstukjes op hun plek te vallen. De manier waarop een hoogbegaafde de wereld ziet en ervaart is zoals ik het ook doe. Nee ik ga hier niet zeggen dat ik hoogbegaafd ben, want dat idee heb ik dan weer niet en ben nooit getest, maar het gaf mij een fijn idee dat ik niet de enige ben die de wereld op deze manier ervaart. 

En door dit te gaan accepteren, ben ik mezelf gaan accepteren en in mezelf gaan geloven. Ieder heeft wel iets waar hij niet tevreden mee is toch? (Dit type ik nu heel stoer, morgen zal er vast weer iets zijn waardoor ik minder tevreden ben met mezelf, maar ach... Ik ben ook maar een mens!)

Geloof jij voldoende in jezelf? Of kun je wel wat kracht hierin gebruiken! Stop eens Valor in je diffuser of rol hem op je polsen en hals :) 

Geloven in jezelf en wat je doet staat aan de grond van liefde kunnen geven aan een ander. 

En ja! Ik weet dat het gelooft moet zijn, maar hee.. als je erin geloofd dat het geloofd moet zijn, dan geloof je dat gewoon :)  

Om dit te vieren, krijg je met de kortingscode 'BELIEVE' 20% korting op de siliconen producten op www.leuksvanmaris.nl t/m 30/9/2021!


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.