Verzendtijd kaarten en kalenders 2-3 werkdagen

Maris WIE!?

Gepubliceerd op 10 augustus 2021 om 20:02

Hee! Tof dat je hier bent en dit leest! Voordat ik je meeneem in ons avontuur, zal ik mezelf eens even voorstellen aan je! En wil je meer van mij weten? Laat gerust een reactie achter!

Ik ben dus Mariska! 34 jaar, woon in Woensdrecht, mama van Jurre en Mirthe en getrouwd met Erik. Oja, en geboren in Bergen op Zoom, oftewel het Krabbegat! Nooit zou ik ergens anders gaan wonen en al helemaal niet in een dorp! Zie mij nu hier wonen in Woensdrecht ;) Haha,,, tja.. iets met eerst een dorp wat beter leren kennen en dan verliefd worden op een huis. En zo wonen wij alweer 4 jaar in dit mooie dorp! 

Wow 4 jaar... klinkt lang.. Maar al 12 jaar samen zijn met Erik klinkt echt lang! Al ben ik hem nog steeds niet beu na al die jaren en houdt hij het nog steeds met mij uit. Van die 12 jaar, wonen we er al 11 samen en zijn we er al 6 getrouwd. Dat moet maar eens gevierd worden ;)

Onze oudste is Jurre. Hij wordt bijna 5 jaar en is onze draak. Hij is heerlijk actief en geeft de nodige uitdagingen. Houdt van voorspelbaarheid, sporten en wordt graag uitgedaagd. Oh en als je eens tijd voor een spelletje hebt, kun je hem vragen. Of het nu op de switch, playstation of aan tafel is, hij doet wel mee! Slapen is geen hobby van hem, maar ook daar zit verbetering in. Hij zit nu 1 jaar op de basisschool en gaat toch al mee naar groep 3. De groep 1 stof was te gemakkelijk en de groep 2 stof ging hem ook met gemak af. Dus wordt hij heerlijk uitgedaagd om mee te gaan. En ja, ook sociaal kan hij dat aan, hij doet niet onder aan de 5 en 6 jarige.. En ja, ik vind deze stap ook mega spannend, maar ik zie aan alles dat hij dit nu nodig heeft.

En dan hebben we ons prinsesje nog, Mirthe. Een heerlijk echt meisje wat soms een heerlijk krengetje kan zijn, maar dus een echt dame! Ze is nog 1, in november wordt ze 2, maar daar gaan we nog even niet over nadenken. Sinds een weekje slaapt ze 's nachts! Ze houdt van kleuren en van Elsa! Maar ook Bollo is favoriet!

Tja.. en dan heb ik mezelf nog! Ik werk 3 dagen in de week in het basisonderwijs. Ik ga nu 1 dag per week lesgeven in groep 6, daarnaast ben ik bovenbouwcoördinator, rekencoördinator en doe ik ondersteuning in de bovenbouw. En ik hou mezelf nog een beetje bezig met meerbegaafheid en ICT. En sinds 3 jaar bezig met Leuks van Maris, begonnen als een hobby om speenkoorden te maken en bijtringen, uiteindelijk ingeschreven bij de KVK. Toen kwam mijn interesse in Young Living erbij en heb ik dit een jaar lang naast elkaar gedaan, daar was ik nu wel klaar mee want dit was niet te doen. Dus nu de vernieuwde versie van Leuks van Maris. Gewoon al het leuks en minder leuks van mij! 

Nog meer vragen over mij? Stel ze gerust! 

Om dit te vieren, krijg je met de kortingscode 'BELIEVE' 20% korting op de siliconen producten op www.leuksvanmaris.nl t/m 30/9/2021!


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.