Verzendtijd kaarten en kalenders 2-3 werkdagen

Wilde haren, avonturen sparen

Gepubliceerd op 20 augustus 2021 om 09:02

Als wij iets leuks vinden, is het op stap gaan. We hebben een abonnement op de efteling en op toverland. De efteling hebben we al enorm lang! Erik had al een tijdje een abonnement en ik heb er een genomen rond de tijd dat we verkering kregen. In die tussentijd eventjes ook geen abonnement gehad toen ik zwanger was van Jurre. Maar toen hij bijna 1 was, hebben we hem toch weer genomen. En die verkering kwam ruim 12 jaar geleden, dus zijn al even vaste gast. Zo erg dat we er zelfs onze trouwfoto's gemaakt hebben. :)
Toverland hebben we sinds dit jaar. Vorig jaar zijn we daar 2 dagen met Jurre geweest en zagen we in hoe dit park gegroeid is en hoe mooi dit is uit gewerkt. Jurre vermaakte zich prima en al snel kwam de keuze.. ja volgend jaar weer! En als je dan toch minimaal 2 dagen gaat, waarom dan niet onbeperkt.. dus hopla, daar kwam het abonnement.

Maar Maris... dat ben je toch zo beu... Ehm.. Nee! Nu moet je wel wat liefde voelen voor een attractiepark, anders wordt het denk ik wel lastig. Maar iedere dag verloopt toch weer anders. De ene keer gaan we alleen, soms laten we een van de kinderen (of beide) bij opa en oma, dan spreken we weer eens af met vrienden die ook een abonnement hebben of komen we spontaan vrienden tegen die er ook zijn. Voor ons staan die dagen voor nieuwe herinneringen maken. En wij hebben nu eenmaal kinderen die meer genieten van wandelen in een attractiepark dan in het bos.

Maarre Maris... dat is toch hartstikke duur? Ehm.. Nee... Reken maar eens uit wat je kwijt bent aan alle dagjes weg die je maakt in een jaar. Met een abonnement krijg je naast onbeperkt toegang (bijna onbeperkt nu i.v.m. dat stomme reserveren door corona..) ook nog eens korting op andere parken. En eten kun je altijd nog in je brooddoos zelf mee nemen, maar eten in het park kan natuurlijk ook, scheelt je met een abonnement toch weer 5%.

Wij gaan iedere maand wel eens naar de Efteling, vaak zelfs wel vaker. En Toverland zijn we nu 3 dagen geweest sinds we in juli het abonnement hebben genomen. Het zijn voor ons de plekken om heen te gaan om te ontspannen en de kids uit te laten razen. En nee, we wonen er niet om de hoek. De Efteling is een uur rijden, Toverland 1.5 uur. Maar wie weer is er een leuk pretpark bij jou in de buurt waar je een abonnement op kunt nemen zodat je lekker onbeperkt de kids kunt uit laten razen?

Oja, dagje strand vinden we overigens ook leuk hoor. En een dagje thuis aan lummelen ook :)

Waar heb jij een abonnement op? Of waar zou jij een abonnement op willen nemen?


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.