Verzendtijd kaarten en kalenders 2-3 werkdagen

Geen ritme is ook een ritme

Gepubliceerd op 25 maart 2022 om 12:53

Geen ritme is ook een ritme

Jurre sliep redelijk tot hij 3 maanden was. Ik begon weer met werken, we kregen de sleutel van ons nieuwe huis, dus logisch dat hij hierop reageerde en 1x je bed uit voor een tutje is zo erg nog niet. Tot we net verhuisd waren en hij zijn eerste keer ziek was, toen veranderde het, 2 tot 3 uur lang een wakker mannetje dat rechtop wilde zitten en we niet in slaap kregen en dit 1 maar soms ook 2 keer op een nacht. En daarnaast iedere 2 weken een ziek mannetje, koorts tegen de 40 gr, snot in zijn bovenste luchtwegen.

Koemelkvrij geprobeerd, aangeklopt bij de kno met 13 maanden buisjes, weer koemelkvrij geprobeerd, neusamandelen, osteopathie... niets hielp. Een enkele keer sliep hij door, maar een ritme in de tijden dat hij wakker werd zat er niet in.

Hoevaak ik wel geen afspraken heb af moeten zeggen omdat ik wilde slapen, ziek was van vermoeidheid of in tranen stond alleen als iemand me nog maar aan keek om te vragen hoe het ging.

Inmiddels hadden we een 2 jarige die uit bed klom, er 's avonds een spel van maakte om hem in bed te krijgen, iedere keer maar 1,5 tot 3 uur achter elkaar sliep om daarna weer een feestje te beginnen. En ja, hij was onwijs moe, maar kwam niet in slaap.

Na een slaapobservatie, observatie bij de psycholoog, inzet van melatonine, vragen of alle 'niet gewenste gasten' in zijn kamer konden vertrekken, kwam er een lichtelijk verbetering en sliep hij enkele uren achter elkaar.

Nu is hij 5 en slaapt hij beter. Hij slaapt niet standaard door. En ja, sinds ik oliën inzet merk ik een enorme verbetering.

Olie is geen oplossing voor het slaapprobleem, het laat mijn kind niet beter slapen, maar geeft hem wel meer rust zodat hij gemakkelijker in slaap kan komen.

Voor alle andere ouders met moeilijke slapers.. goed zal het niet zomaar worden, maar het wordt echt beter 😘 en starten met seedlings calm of lavender met cedarwood is te proberen.

Horen jullie kids bij team no sleep?

Oja... en als je de denkt dat kind 1 eindelijk slaapt en wij aan onze slaap komen.. kind 2 is ook team no sleep..

#teamnosleep #nosleep #nachtbrakers #nietslapen #slaapproblemen #slaapobservatie #melatonine #lavender #rust #ontspannen


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.