Verzendtijd kaarten en kalenders 2-3 werkdagen

C9

Gepubliceerd op 25 maart 2022 om 13:11

C9! Een half jaar terug heb ik de C9 gedaan, ik neem jullie even mee in mijn ervaring. Ik hoop dat mijn enthousiasme in een berichtje past!

C9 is een reinigingskuur voor je lichaam waarmee je in 9 dagen op weg gaat naar een betere versie van jezelf. Ik heb hem na jaren twijfelen, want
- 9 dagen was toch te kort om meer energie te krijgen
- ik zou vast honger krijgen
- ik had er geen 130 euro voor over

Waarom dan nu wel? Ik had een trap onder mijn kont te nodig. Mijn lichaam zat me tegen, ik had weinig energie en ik was erg benieuwd.

Nou echt, wat ben ik verrast! Stuk wat ik toen schreef:
'Ik heb geen moment honger gehad en wat is het fijn om weer te genieten van gezonde smaken. Het is geen crash dieet dus je wordt niet uitgehongerd.
Je darmen worden gereinigd en heb dus echt tijdens die week geen last van mijn buik gehad, ondanks mijn maandelijkse week
Ik heb veel meer energie zowel mentaal als lichamelijk en echt dat stuk heeft mij verbaasd!

Ik loop nu met meer energie en gemak 'even' naar het dorp toe en ik vind het nog leuk nu ook. Maar ik merk dat mijn koppie ook een stuk rustiger is. Halverwege voelde ik mezelf mega emotioneel en daarna overzag ik ineens meer. Ik kan bewuster voor mezelf kiezen en dingen los laten. Ik ben nog lang niet klaar met dat stuk, maar ik ga de tijd nemen om na te denken wat en hoe ik mijn tijd ga verdelen aan dingen die ik leuk vind.

En dat allemaal met producten op natuurlijke basis! En super fijn om te combineren met enkele young living oliën, daarover later meer!'

Wil je dit ook ervaren? Ik raad je dit echt aan, 130 euro is een koopje voor dit gevoel. Binnenkort ga ik hem weer doen om mijn lijf een boost te geven! Doe jij met mij mee?
Naast alle producten, krijg je toegang tot een besloten Facebook groep, heb ik iedere dag even contact met je en gaan we samen voor een fijne ervaring!

Heb je nog vragen over mijn ervaring? Wat zou jij met de c9 willen bereiken?

Oja, en verlengen met de fit15 behoort tot de mogelijkheden 😉

#reset #resetvoorjelijf #trapondermijnkont #meerenergie #afvallen #goedestart #fit #c9 #fitter #energie #forever #foreverliving
#bewustelevenstijl #verandering #bewustkiezen #enthousiast


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.