Verzendtijd kaarten en kalenders 2-3 werkdagen

Één nacht doorslapen biedt geen garanties voor de volgende nachten

Gepubliceerd op 25 maart 2022 om 13:41

True!

Wie hoort nog meer bij team no sleep? Of heeft erbij gehoord??

Hier kunnen we na 2 weken zeggen dat er doorgeslapen wordt. Je hoort nog wel eens een kind wat zeggen maar dan vallen ze zelf weer in slaap. 1x heb ik de deken bij jurre goed moeten leggen. Maar verder slapen ze.

En ik? Pfff.. ik ben kapot... alsof alle vermoeidheid eruit komt van de afgelopen 5 jaar! De angst dat het weer een rot nacht wordt is er iedere dag. Dit zal vast nog even duren voordat dat veranderd. En er zullen vast nog momenten komen dat ik mezelf vervloek hier heb gezegd dat ze slapen, want waarschijnlijk jinx ik het nu. Maar ach.. dan heb ik in ieder geval 2 weken slaap gehad.


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.