Verzendtijd kaarten en kalenders 2-3 werkdagen

Hoe hou je het toch vol?

Gepubliceerd op 25 maart 2022 om 13:42

Hoe hou je het toch vol?

Tja.. ehm... heb ik een keuze? Heb ik het knopje doorslapen over het hoofd gezien bij mijn kinderen? Kon ik dat ergens aankruisen op de bestellijst?

Begin van de zomer gingen we 'de strijd aan' met Mirthe en waauuwww ze sliep eindelijk door! Wat een verademing. Maar eind van de vakantie kwamen de eerste rot nachten alweer gepaard met de nodige snotneuzen. En ja.. ik weet het, niet ieder kind is gemaakt om door te slapen, maar 's nachts frozen kijken omdat je kind het kennelijk nodig heeft om rechtop te zitten 's nachts en soms zelfs deel 1 en deel 2 is niet leuk!

Maar he... de huisarts zei dat de buisjes nog goed zaten en het gewoon even balen is dat ze ieder virusje op pakte aangezien het iedere 2 tot 3 weken raak was met koorts, dus dan zal het wel zo zijn...

Dan recht je je rug 's morgens maar weer, dan slik je je tranen weg als iemand je vraagt hoe je het toch vol houdt die nachten, want je kan maar beter je vrolijke grijns opzetten dan toegeven dat je jezelf gewoon kapot moe voelt.

En dan blijkt bij de controle van de kno arts dat je moeder gevoel klopt... buisje zit niet meer goed, dat verklaart zoveel! Nu hopen dat de kinder ingrepen door mogen gaan, en dan krijgt deze prul 21 december nieuwe buisjes! 🤞🏻 en wij hopelijk voor kerst weer redelijke nachten krijgen, want he.. realistisch ben ik wel, goede nachten zullen wij nooit zomaar krijgen, maar nachtelijke frozen marathons zou ik graag willen skippen!


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.