Verzendtijd kaarten en kalenders 2-3 werkdagen

C9

Gepubliceerd op 25 maart 2022 om 13:43

Ondanks de positieve quarantaine hier, afgelopen week wel de c9 afgerond en met de f15 gestart gecombineerd met ww.

Voor mij was dit een hele fijne start om af te kicken van de suikers. Alweer ja.. want ik was nogal terug gezakt de afgelopen maanden in alle slechte gewoontes..

Tijdens C9 volg je een effectief voedingsschema en bewegingsplan, je gebruikt het supplementenpakket en slanke recepten. Je leert patronen veranderen en legt een goede basis waarmee je vervolgens gefundeerd verder kunt.

C9 bevat een mooi pakket kwaliteitsproducten die je combineert met de Forever Aloë Vera Drank. De C9 producten zijn nauwkeurig op elkaar afgestemd en helpen jou je doelen te bereiken. Je volgt de stappen in je programmaboekje en maakt gebruik van de adviezen en praktische tips die je direct kunt toepassen. Na de c9 is de f15 een logische vervolgstap

F15 Beginner is het juiste programma voor je als je net de C9 hebt volbracht óf nog niet-of nauwelijks sport en wilt starten met een gezondere levensstijl. Met dit programma leer je de basisvaardigheden van fitness met eenvoudige workouts waar nog geen extra attributen voor nodig zijn. In de brochure staan het bewegings- en voedingsschema, gezonde recepten en belangrijke tips om gezond(er) te leven.

Ik combineer de f15 met ww, omdat ik na de f15 graag door wil gaan met een gezonde leefstijl. Daarnaast staan er zoveel lekkere recepten op de ww app ❤

Wil jij ergens meer over weten? Stel gerust je vragen en ik probeer ze te beantwoorden.
Wil je ook starten met ww of de c9 of f15? Stuur me dan een berichtje 😘


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.