Verzendtijd kaarten en kalenders 2-3 werkdagen

De week van de hoogbegaafdheid deel 3

Gepubliceerd op 25 maart 2022 om 13:48

De week van de hoogbegaafdheid deel 3

Ik neem je deze week mee in ons traject rondom hoogbegaafdheid. Dit keer een toevalstreffer.

Jurre is geen goede slaper vertelde ik al eerder. Inmiddels was er al een verbetering ipv nachten van 2 tot 3 uur lang wakker en dat soms 2x per nacht, maar meerdere keren per nacht wakker, moeilijk inslapen was vooral regel ipv uitzondering. Accepteren was ons motto. Tot we toen hij 3,5 was een diffuser met essentiële oliën in huis haalden..

Eerste dag, hopla diffuser aan met een relax blend en ineens viel hij halverwege de middag in slaap, had hij al 8 weken niet meer gedaan. Toeval dachten wij, weigerde te geloven dat een olie dit kon bereiken.
Maar langzaam gingen de nachten beter als we de diffuser aan gehad hadden. Advies gevraagd over oliën die we voor hem konden inzetten en naast oliën die lavendel bevatten ook oliën gekocht die hem helpen 'aarden'. Inmiddels gebruikten we een roller en een spray gemaakt van de essentiële oliën en slaapt hij zoveel beter. Toen ik hem vroeg wat hij van zijn roller en spray vond:

'mama, ik ga er zo fijn van slapen, want mijn hoofd wordt dan zo rustig.' ❤

Dus ja.. zelf ben ik inmiddels overtuigd dat dit voor ons ventje helpt!

Jurre krijgt een roller met peace and calming ll, vertiver en lavendel onder zijn voet, op zijn polsen en in zijn nek bij zijn hersenstam. En de spray die hij krijgt is met frankincense, lavendel en vertiver. Inmiddels heeft hij ook een diffuser op zijn kamer en daar gaat net in wat hij nodig heeft. Hij heeft zijn spray en roller inmiddels echt niet meer dagelijks nodig, maar pakt ernaar wanneer hij die behoefte heeft.

Ik was altijd van mening dat essentiële oliën onzin waren, inmiddels kan ik niet meer zonder. Mocht je eens willen ervaren of het is voor jullie kan betekenen? Je mag altijd gratis een diffuser lenen om het te ervaren! 😘


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Emmy
8 maanden geleden

He Maris,

Ik heb je blog gevonden, wat leuk om te lezen!
Ik lees je ervaringen over essentiële. Oliën. Ik heb wel interesse om Dat een keer te proberen. Jade heeft vaak moeite om in slaap te komen.

Groetjes Emmy