Verzendtijd kaarten en kalenders 2-3 werkdagen

De week van de hoogbegaafdheid deel 8

Gepubliceerd op 25 maart 2022 om 13:52

De week van de hoogbegaafdheid deel 8

Tja en hoe het nu gaat?

Jurre zit nu halverwege groep 3. Laat zien dat hij hard kan en wil werken. Hij werkt zowel met taal als rekenen in de 3 ster stof. Kiest zelf boeken in de bieb van eind 4 middag 5, leest ze en kan vertellen waar het over gaat. Hij is leergierig en op zoek naar moeilijke dingen. Waar eerst zijn fijne motoriek nog zwak was, heeft hij zich er nu in vast gebeten en doet zijn stinkende best om hier ook goed in te worden.

Sociaal is hij enorm gegroeid. Hij gaat mee met de groep hierin. Vind het heerlijk om speelafspraken te maken. Kan aangeven aan een ander wanneer hij iets niet leuk vind.

Hij is erg fanatiek gestart op atletiek, maar vindt de zwemles ook fantastisch. Hij geniet van de dagen pretpark die we doen, dan vindt hij prikkels die hij nodig heeft en altijd zoekt. Hij is dol op gamen, spelletjes spelen, mario en pokemon!

Grotendeels gaat hij met plezier naar school, maar er zijn ook vaak moeilijke momenten en dan zegt hij dat hij buikpijn of hoofdpijn heeft. Vaak gebeurd dit wanneer zijn vaste structuur weg is en het anders loopt dan normaal.

Het is een zoektocht in alles. Wat vandaag werkt, kan morgen tegenwerken en overmorgen weer een succes zijn.


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.