• Verzendtijd kaarten en kalenders 2-3 werkdagen
  • Verzendtijd Young Living producten 2-3 weken

Kom op! Even doorwerken!

Gepubliceerd op 31 mei 2022 om 20:50

Ken je dat gevoel? Je moet nog vanalles doen, maar je mist net die motivatie! Hop gooi die diffuser aan en kies een van deze oliën! Of ruik even goed aan het flesje. 

 

Motivation: Geniet van de opzwepende geur van Motivation. Laat je inspireren door de kruidige en zoete geur van Roomse kamille, zwarte spar en ylang-ylang. Geloof in de kracht van je dromen en maak dromen waar. Begin de dag vol zelfvertrouwen en goede moed. Laat je inspireren door Motivation! 

 

Lime: Prikkel de zintuigen met de frisse geur van limoenolie. 

 

Highest Potential: Breng lichaam en geest in balans met Highest Potential. Verrijkt met jasmijn, kaneel en ocotea voor een zoete, kruidige geur. Begin de dag goed door een druppel op de hals aan te brengen. Ontdek je ware potentieel en maak dromen waar! 

 

Clarity: Clarity is ontworpen om alertheid en het concentratievermogen te ondersteunen. Melange van basilicum, pepermunt en jasmijn, oliën die lichaam en geest energie geven en stimuleren. Verrijkt met rozemarijn, dat vroeger al gebruikt werd om de hersenen te prikkelen. Bewaar een flesje op kantoor en ruik eraan als je behoefte hebt aan energie. 

 

Dream catcher: Volg niet alleen je dromen, maar maak ze waar met Dream Catcher. Prikkel de zintuigen met ylang-ylang en breng lichaam en geest tot rust met sandelhout en anijs. Laat je inspireren door deze kruidige melange van de fijnste planten en bloemen. 

 

Awaken: Met Awaken kun je de hele wereld aan! Breng aan op de polsen om kalmte en rust te stimuleren. Verrijkt met vijf speciale Young Living-melanges. Gebruik deze krachtige melange als je op zoek bent naar positiviteit. 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.