Verzendtijd kaarten en kalenders 2-3 werkdagen

Kleur eens buiten de hokjes!

Gepubliceerd op 31 mei 2022 om 20:52

Je wilt eindelijk weer eens creatief aan de slag, maar wat vind een ander daar nu van? Ben je wel moedig genoeg om net datgeen te doen wat niemand van jou verwacht? Met deze oliën moet dat zeker goed komen! 

 

Valor: Een harmonieuze melange van zwarte spar, Marrokaans wormkruid, kamferhout, geranium en wierook met een zoete, kruidige geur. Geniet de hele dag door van de verkwikkende geur door de melange aan te brengen op je polsen. Stimuleer rust en positiviteit met deze sensuele olie. Valor geeft daarnaast moed en vertrouwen. 

 

White angelica: Luxueuze melange van roos, geranium en Hawaiiaans sandelhout. Stimuleer sensualiteit en creëer een mysterieuze sfeer met deze unieke melange. De melange opent het hartchakra en ondersteunt onvoorwaardelijke liefde. Helpt je daarnaast op prikkels te verwerken en rust te vinden. 

 

Believe: Wees de beste versie van jezelf met Believe. Deze melange stimuleert kracht, geluk en liefde. Verrijkt met ylang-ylang, koriander en geranium. Wierook geeft deze melange een spirituele noot en ondersteunt het wortelchakra dat balans en harmonie stimuleert. 

 

Kidpower: KidPower is een unieke, alledaagse melange geformuleerd om zelfvertrouwen, moed en positiviteit te stimuleren. Kidpower kan inspireren, motiveren en kracht geven om de beste versie van jezelf te zijn. Je kunt de melange dagelijks aanbrengen om moed en positiviteit te stimuleren zodat je jouw innerlijke kracht kunt ontdekken.


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.