Verzendtijd kaarten en kalenders 2-3 werkdagen

Blegh! Ik dip sip!

Gepubliceerd op 31 mei 2022 om 20:56

Alles is even blegh, je zit in je dipje, je voelt je sip. Het is even lastig om weer terug in de flow te komen en uit dat dipje te stappen. Geef jezelf even een oppepper met een van deze oliën!

 

Joy

Betoverende melange van roos, palmarosa, roomse kamille, jasmijn, geranium, ylang-ylang, tangerine, koriander, citroen en bergamot. Rozenolie ondersteunt het hartchakra en stimuleert liefde, compassie en medeleven. Voeg een vleugje vrolijkheid toe aan het leven met deze vrolijke melange.

 

Grapefruit

Grapefruit wordt ook wel de 'verboden vrucht' genoemd, vanwege de relatie met goed en kwaad in de Hof van Eden. Combineer met Lemon, Myrrh of Cinnamon Bark voor een fruitige of kruidige melange.

 

Jade lemon

Reinig en verfris met Jade Lemon. De schil van de vrucht wordt koudgeperst, wat resulteert in een olie met een vrolijke en frisse geur.

 

Bergamot 

Bergamotolie is een fruitige olie die ontstaat door de schil van de vrucht koud te persen. De olie heeft een verfrissende geur en biedt motivatie op momenten waarop je dat goed kunt gebruiken. De bergamot is geelgroen van kleur en is op het gebied van smaak te vergelijken met een kruising van sinaasappel en limoen.

 

Ylang ylang

De felgele bloemen, afkomstig van de canangaboom uit Indonesië, worden met stoom gedistilleerd en produceren deze olie. De olie wordt vanwege de exotische geur vaak gebruikt in luxe huidverzorgings- en haarproducten.


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.