Verzendtijd kaarten en kalenders 2-3 werkdagen

Rust in die bovenkamer!

Gepubliceerd op 31 mei 2022 om 20:59

Wat een drukte in je hoofd! Wat een onrust in je lijf. Wat een hoop gevoelens waar je niets mee kan of hoeft. Tijd om los te laten en te relaxen!

 

Genoeg mensen die HSP zijn en/of die door de rust van de lockdowns nu last hebben van de drukte van het dagelijkse leven en/of mensen die zich veel zorgen maken om anderen en zichzelf even vergeten. Voor al die mensen zijn er een aantal musthave oliën!

 

White angelica 

Voor mij toch echt de nummer 1 olie bij prikkelverwerking. Zelfs als je geen diffuser hebt, is dit een musthave! Je kunt hem namelijk ook heel fijn cuppen en over je aura strijken. Deze olie die bestaat uit roos, geranium en hawaiiaans sandelhout stimuleert kalmte en zekerheid. Hij beschermt tegen negatieve energieën van buiten af. Blokkeert je negatieve gedachten en zuivert je aura.

 

Stress away 

Ook wel de happy mama olie genoemd, hier word je echt vrolijk van. Hij werkt heel ontspannend. Stress away stimuleert rust en positiviteit. 

Geen diffuser? Stress away is ook verkrijgbaar als roller, waardoor je laagdrempelig kunt ervaren wat essentiële oliën voor jou kunnen betekenen. 

 

Release

Loslaten of vrijlaten van negatieve herinneringen, dat is ook precies wat deze olie doet. Ook fijn voor het loslaten van woede en irritatie. De melange is vanwege de stimulerende geur perfect voor zowel overdag als 's avonds. Laat het verleden los en richt je aandacht op het heden zodat je meer blijdschap en positiviteit in het leven toe kunt laten.

 

Welke van deze oliën geven jou rust? Of welke olie zou jij willen testen en spreekt jou aan?


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.