Verzendtijd kaarten en kalenders 2-3 werkdagen

Ho stop! Niet te hard!

Gepubliceerd op 31 mei 2022 om 21:01

1001 dingen te doen, alles moet perfect! En snel, heeel snel, want die andere dingen moeten ook nog. Trap jij nog wel eens op de rem voor jezelf?

Ik heb er wel moeite mee om even rust te nemen in plaats van alleen maar doorgaan. Ik groei er wel in, maar het blijft lastig. Hoe zorg jij dat je de rust voor jezelf neemt?

 

Eventueel kunnen deze oliën je op weg helpen!

 

Acceptance 

Stimuleer blijdschap en dankbaarheid met deze unieke melange. Verrijkt met ylang-ylang, Hawaiiaans sandelhout en neroli. Zoete, doch kruidige geur.

 

Sacred mountain

Haal de natuur in huis met Sacred Mountain. Verrijkt met cederhout, zwarte spar en ylang-ylang die samen een krachtige combinatie vormen. Stop. Neem diep adem. Breng aan op de polsen om te ontspannen en te genieten van de unieke geur. Stimuleer kracht en innerlijke rust door de olie te verdunnen met een basisolie en je slapen te masseren als het leven overweldigend is.

 

Copaiba

Copaiba heeft een warme, houtachtige geur en is afkomstig van de copaiferaboom uit Brazilië. De olie is reinigend en heeft een sensuele geur. Kom terug in balans met een ontspannende massage met deze harmonieuze olie. Perfect als avondparfum, breng simpelweg enkele druppels aan op de polsen en hals. Of voeg enkele druppels toe aan een neutrale moisturiser voor een zijdezachte huid.


« 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.